Продукти:
- 1 глава карфиол /600-700г/
- 2 картофа
- 1 глава кромид лук
- 1 л гореща вода
- 1/2 кофичка кисело мляко
- 1 кубче зеленчуков бульон
Начин на приготвяне:
Във врящата вода пооставяме лука и картофите нарязани на дребно, поръсваме със зеленчуков бульон, варим на бавен огън. Прехвърляме карфиола и варим още 15 мин. В купичка разбиваме киселото мляко. Наливаме 2-3 черпака от бульона, разбъркваме. Връщаме сместа при супата и пюрираме.
28. 10. 2011 / Ивелина Дончева
Изпрати ни любимата рецепта на твоето дете и можеш да спечелиш награда – КНИГА за теб или твоето хлапе!